Aquafinesse vízkezelés:
Aquafinesse egységcsomag:

Az Aquafinesse egy automata, vízlágyítő és vízkő eltávolító vízkezelési forma, mely a medence tulajdonosának időt, energiát spórol meg egyszerű kezelhetőségével.
Elegendő csupán heti 1x (a jakuzzi vízkapacitásának megfelelő mennyiségű) az Aquafinesse folyadékból a pezsgőfürdőnk vízéhez adni, az Aquafinesse elvégzi Ön helyett a víz tisztítást.

A csomag tartalma:
                          - 2 db 2 literes folyadék
                          - Tisztító tabletta
                          - MérőedényAquafinesse Spa Clean tabletta:

A Spa Clean tabletta elengedhetetlen a csőrendszerek és belső egységek tisztán tartásához. Különös figyelmet igényelnek a medencénk ezen részei is, mivel itt telepednek meg a baktériumok, kórokozók, egyéb szennyeződések amik nem csupán a vízünk tisztaságára, a medencénk élettartamára, de egészségünkre is kártékony hatással lehetnek!

Vízcsere előtt 2-3 nappal tegyük a tablettát a medence vízébe, várjuk meg míg a készítmény feloldódik, majd az említett időszakon belül minél többször járassuk a jetmotorokat.

Felhasználási javaslat: 3-4 havonta, de minimum évente 1xAquafinesse Filter Cleaner tabletta:

Ez a speciális tabletta, a pezsgőfürdő szűrőinek tisztántartásához nyújt segítséget Önnek. Használata esetén a meleg vízzel töltött edénybe tegyünk egy tablettát és hagyjuk hogy a beáztatott szűrőről (teljesen lepje el a víz) feloldja a szennyeződéseket. Kellő áztatás után zuhanyrózsával, kerti tömlővel mossuk tisztára a filtereket.
Mivel a tökéletesen tiszta víz egyik legfontosabb alap feltétele a megfelelő szűrő, ajánlott a tisztítást hetente 1x elvégezni!